23.07.2014

Yük borsası kategorisinde 2014'ün en İyi Markası ödülünü TimoCom aldı

ETM yayınlarının okuyucuları, TC Truck&Cargo®'yu en iyi yük borsası seçti

(1)

Düsseldorf, 23.07.2014. Stuttgart'ta 5 Temmuz günü yapılan ödül töreninde, TimoCom Pazarlama Direktörü Christof Thesinga, TC Truck&Cargo® yük borsası için "En İyi Marka" ödülünü aldı. EuroTransportMedia yayınlarının 7.403 okuyucusu, taşımacılık ve lojistik sektöründeki en iyi ürünler ve hizmetler için haftalar boyunca oy kullanmıştı.

TimoCom, sektörün devlerin arasında

TimoCom Pazarlama Direktörü Christof Thesinga: "Mercedes, MAN veya Michelin ile aynı grupta "En İyi Marka" olarak tanımlanmak bizim için büyük bir onur: "Biz, şirket sahibi tarafından yönetilen orta boy bir şirketiz ve her şeyi kendimiz geliştiriyor, pazarlıyor ve her şeyin hizmetini kendimiz veriyoruz. Sektörün devleriyle birlikte şampiyonluk potasına çıkmak bizi gururlandırıyor ve yaptığımız çalışmayı teyit ediyor. Bu noktada tüm ETM okuyucularına ve TimoCom kullanıcılarına gönülden teşekkür ediyorum! Bunun dışında, sizin için aynı çalışkanlıkla işlerimize devam ediyoruz.“ TC Truck&Cargo® yük ve boş araç borsası sürekli olarak geliştiriliyor ve sunucular üstü yeni TC eMap® Tracking platformu gibi yardımcı fonksiyonlarla genişletiliyor. Buna ek olarak, tek bir genel haritada 90 adede kadar Telematik sistemi görüntülenebiliyor. Bunun dışında, bu yıl, programların bir App aracılığıyla akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden kullanılmasına olanak sağlayan bir mobil erişim de lanse edilecek.

 

Güçlü ürün, güçlü servis

Thesinga'ya göre bir markayı güçlü kılan sadece etkileyici bir ürün sunmak değildir. Şirket, aynı ölçüde iyi müşteri hizmetlerine de tercih yatırım yapıyor. "Kaliteyi güvenceye almak için müşteriyle iletişim, bir tercih aracı. TimoCom, sadece Müşteri İlişkileri departmanında her gün telefon, e-posta veya Facebook alanlarında çalışan 50 uluslararası çalışana sahip. Thesinga şu şekilde özetliyor: "Müşteriye yakın olmak, düşüncelere tepki verebilmek ve önemli soruları fazla gecikmeden açıklığa kavuşturmak bizim için çok önemli".

 

Şirket, gelecekte bir adım öteye geçmek ve yeni bir araçla kullanıcılar arasındaki iletişimi daha kolaylaştırmak istiyor.

 

TimoCom ve "En İyi Marka" ödülü hakkında ayrıntılı bilgileri www.timocom.de ve www.eurotransport.de adresleri altında bulabilirsiniz.

 

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru