12.06.2015

TimoCom'un yük borsası ödüllendirildi

TC Truck&Cargo®, BME'nin kalite damgasını alıyor

(1)

Erkrath, 12.06.2015 – TimoCom'un Avrupa genelinde pazar lideri konumundaki TC Truck&Cargo® yük ve boş araç borsası, "Taşımacılık satın alma" alanında BME kalite damgası ile ödüllendirildi. Bu, "Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V." (BME) kardeş kuruluşu olan BMEnet GmbH tarafından sertifikalandırılan ikinci TimoCom ürünü.


"BME'nin verdiği ödüle çok seviniyoruz, çünkü bu ödül, TimoCom TC Truck&Cargo® yük ve boş araç borsasının sadece teklif çeşitliliğini değil, her şeyden önce kalitesini vurguluyor. Taşımacılık platformları pazarında benzersiz olan bir kombinasyon"; TimoCom Baş Temsilcisi Marcel Frings ödül hakkında bu değerlendirmeyi yaptı. Spot pazar platformu bir süredir tüm Avrupa'daki üretim ve ticaret şirketleri için de devreye sokulduğu için, kalite damgası için sorumlu şirket olan BMEnet GmbH, TC Truck&Cargo®'yu tarafsız ve standartlaştırılmış bir kriterler katalogu aracılığıyla kontrol etmişti.
Sonuç: "TC Truck&Cargo® yük ve boş araç borsası, taşımacılık hizmet sağlayıcılara veya iş verenlere ek iş olanakları yaratıyor ve taşımacılık satın alma yoluyla kapasite kullanımlarını optimize etmelerine yardımcı oluyor. Bu sayede pahalı boş seyirler önleniyor ve çevre de bundan kâr sağlıyor. Bunun dışında, TC Truck&Cargo®, TimoCom müşterilerinin günlük işlerini kolaylaştıran çok sayıda ek özellik ve akıllı ilave fonksiyonlar sunuyor"; BMEnet GmbH'nin açıklaması bu şekildeydi.
Sadeleştirilmiş olarak: Yükleme yapacak şirketler kendi lojistik işleri için verimli bir yazılım sistemi ararsa, TimoCom'da kalite kontrolü yapılmış ve pazar şeffaflığı sağlanmış tedarikçiler buluyorlar.

TimoCom iki kez sertifikalandı
TC Truck&Cargo® için verilen kalite damgası ile TimoCom Soft- und Hardware GmbH artık "Yazılım ve Platform" alanında iki kez ödüllendirilmiş bir şirket oldu. Çünkü Avrupa genelindeki taşımacılık ilanları için online TC eBid® platformu da daha önce test edilmişti. Bu platform, 2010'dan beri "Yük satın alma" BMW kalite damgasına sahip. Burada da BME verimlilik, kullanıcı dostu olma özelliği ve pazar şeffaflığının arttırılmasına işaret ediyor.

BMEnet kalite damgası: Test edilmiş kalite standartları
BMEnet GmbH'nin kalite damgası, satın alma ve lojistik işlemlerinin optimizasyonunu sağlayan birleştirici yazılım ve platform çözümlerine veriliyor. Test, açık ve net bir şekilde tanımlanmış kriterleri içeren, standartlaştırılmış ve tarafsız kriter kataloglarına dayanıyor. Yazılım sistemlerinin seçilmesi sırasında, pazar bu arka plan önünde daha şeffaf hâle geliyor. Kullanıcılar, test edilmiş kalite standartlarına sahip yazılım temin etme güvenliğine sahip oluyor. Diğer taraftan, ödüllü tedarikçiler müşterilerine ürünlerinin kalitesini ispatlayabiliyor.

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru