17.12.2013

TimoCom, taşımacılık barometresi uygulaması için kapsamlı bir güncelleştirme yayınlıyor

Avrupa taşımacılık pazarı elinizde

(1)

Düsseldorf, 17.12.2013 – Bir süreden beri TimoCom taşımacılık barometresi akıllı telefon uygulaması olarak da alınabiliyor. Şimdi ise çok sayıda yeni fonksiyon içeren kapsamlı bir güncelleştirmeyle pazara geldi. Fakat hepsi bu kadar değil - TimoCom taşımacılık barometresi uygulaması artık tamamen ücretsiz olarak temin edilebilir!

Uygulama başladıktan sonra hemen fark edeceksiniz: Burada bir şeyler yapılmış. Örnek olarak, yük-boş araç tekliflerinin güncel oranı için ülke bağlantıları gösteriliyor. Seçim olanakları bu noktada genişletildi. Bu şekilde, münferit ülkelerin tüm bağlantılarının ve ülkelere göre bağlantıların görüntülenmesi artık mümkün. Önceki sürümde, bir ülkeye ait bağlantı sadece tüm Avrupa ülkelerine göre görüntülenebiliyordu.

Taşımacılık eğilimleri de entegre edildi
Geçmiş verilerini çağırma fonksiyonu tamamen yeni eklendi. TimoCom taşımacılık barometresi uygulamasının güncelleştirilmiş sürümünde, geçmiş üç yılın yüzdesel yük değerleri grafik akış olarak gösteriliyor. Bu sayede, uygulama sahipleri yaptıkları lokal fiyat pazarlıklarında sadece pazardaki güncel gelişmelerin durumunu incelemekle kalmıyor, uzun vadeli eğilimleri de dikkate alabiliyor.
TimoCom taşımacılık barometresi uygulaması ile kullanıcılar her açıdan gerekli bilgiye sahip. Çünkü uygulama sadece istatistikler ve veri grafikleriyle yetinmiyor. Uygulama kullanıcıları, entegre haberler bölümü ile nerede oldukları ve ne zaman istedikleri fark etmeksizin sektör hakkında bilinmesi gerekenleri yazılı ve görsel olarak öğreniyor.

Pazarın durumuna bakış
Taşımacılık barometresi uygulaması, yük ve boş araç borsaları arasında Avrupa'nın pazar lideri şirketi olan TimoCom'un her saniye kullanıma sunduğu kapsamlı pazar verileri temelinde oluşturuluyor. 100.000'in üzerinde kullanıcının her gün verdiği 450.000'e varan yük ve boş araç teklifi, taşımacılık barometresi için değerlendiriliyor ve neredeyse gerçek zamanlı olarak akıllı telefona aktarılıyor. Bu şekilde, bu küçük uygulama, pazar fiyatını belirleme konusunda güçlü bir enstrümana dönüşüyor ve uygulama kullanıcıları, yük ve boş araç kapasitelerine yönelik tekliflere ve başvurulara hemen yanıt verebiliyor.

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru