22.10.2013

TimoCom'da daha fazla yük siparişi

Düsseldorf'lu şirket sadece bir yük borsası sunucusunun çok ötesinde

(1)

Avrupa  genelinde  pazar  lideri  konumundaki  TC Truck&Cargo® yük  ve  boş  araç  borsasının  sunucusu  olan  TimoCom'dan  etkileyici  yeni  rakamlar  geldi. Bu rakamlar; Avrupa'daki taşımacılık işinde verimli ve başarılı olmak isteyenlerin yolunun mutlaka TimoCom'dan geçtiğini gösteriyor. Bu rakamlar ayrıca, TimoCom'un sadece bir yük borsası olmanın ötesinde çok daha fazla şeyler sunduğunu gösteriyor.

Böylesi hiç görülmedi: TC Truck&Cargo®'da her gün 450.000'e varan sayıda yük ve boş araç teklifi! Bununla birlikte, TimocCom yeni boyutlar açıyor ve ihale platformları içinde kendi istisnai konumunu etkileyici şekilde destekliyor. TimoCom Baş Temsilcisi Marcel Frings: "Müşterilerimizi borsadaki yük ve boş araç tekliflerinde yaşanan bu tür etkileyici bir gelişme hakkında bilgilendirmek tabiki güzel bir şey. Bu büyümeyi, diğer ürünlerimizde gösterdiğimiz çabalar ve inovasyonların sonucu olarak da görüyoruz. Bu sayede, toplamda Avrupa genelindeki müşteri portföyümüzü genişletme olanağımız oldu." Fakat TimoCom burada bir ses duvarını da yıktı. 100.000 kullanıcı bu arada borsanın gürlemesini sağlıyor.

Özel donanımlar TimoCom'da genelde ücretsiz
Yük borsasının genelinde TimoCom'un sunduğu tekliflere bakıldığında, şirketin taşımacılık sektörü için bir tam hizmet sunucusuna dönüştüğü açıkça görülüyor. Ve bu özellik, amiral gemisi TC Truck&Cargo®'dan başlıyor. Eylül 2012'de ücretsiz olarak entegre edilen ve hızlı şekilde depo ve lojistik alanlarının sunulduğu ve bulunduğu depo borsası da bu hizmet kapsamının içinde.
Fakat bu yeterli değil: TimoCom toplamda üç ürün sunuyor; ücretsiz olarak müşterilerin kullanımına sunulan çeşitli uygulamalar ve sayısız servis hizmeti de bu ürünlere ekleniyor. Bunlar, günlük işleri belirgin şekilde kolaylaştıran ek teklifler olarak değerlendiriliyor.
Yapılan en yeni geliştirme çalışması, güçlü hesaplama ve takip çözümü olan TC eMap®'dir. Bu çalışmayla TimoCom, üreticiden bağımsız bir tracking platformu sunan tek taşımacılık borsası sunucusu olmanın da ötesine geçti. TC eMap®'de bir güzergah hesaplama hizmeti de müşterilerin kullanımına sunulmuş durumda. Nokia ile yapılan işbirliği sayesinde, bu hizmet, uydu ve güncel trafik bilgileri de dahil olmak üzere pazardaki en kapsamlı harita malzemesini içeriyor.
Taşımacılık ilan platformu TC eBid® dört yıldır pazardaki ve sektördeki yerini almış durumda. Uzun vadeli ve düzenli taşımacılıkla ilgili her şey bu platformda bulunabilir. TC eBid®'de toplam 20.000'in üzerinde ilan verilmiş durumda.

Servis bileşenleri olarak insan ve IT
IT performansına yönelik olarak sürekli artan talepleri karşılamak için, şirket büyük ölçekli ve öngörülü planlar yapıyor. Bu nedenle, Frings: "Avrupa'daki taşımacılık ve lojistik şirketlerine karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. TimoCom ihale platformlarına ulaşılamaz olması sadece müşterilerimiz için değil, bizim için de bir felaket olurdu. Fakat sürekli olarak yaptığımız yatırımlar bu alanda işe yarıyor. Son on iki ay içinde ürünlerimiz yılın 365 günü ve 24 saat boyunca %99,56 oranında kullanılabilirdi - ve bakım çalışmaları için planlanan kapalı kalma süreleri de bunun içinde!".
Fakat sadece veri hatları, sunucular ve programlar TimoCom'un güçlü şekilde artan teklif ve kullanıcı sayılarından etkilenmiyor. Müşterilere mümkün olan en iyi hizmeti sunmak ve tüm sorularında veya sorunlarında onlara yardımcı olmak için Müşteri Hizmetleri çalışanlarına da çok sayıda yeni iş arkadaşı eklendi. Doğru, çünkü Almanya, Polonya, Macaristan ve Çek Cumhuriyeti'ndeki müşteri çağrı merkezlerinde çalışan 54 personel her gün 2.000'ün üzerinde aramayı cevaplıyor. Bu, ayda 40.000'in üzerinde görüşme anlamına gelir.
TimoCom, toplamda her müşterinin sevineceği etkileyici rakamlar ortaya koyuyor. Bu rakamlar, şirketin iş süreçlerinde sürekli gelişen ve güvenilir bir iş ortağı olduğunu gösteriyor. Ve tamamlayıcı değer de gerçek bir sürpriz yaratmıyor: Yapılan en son ankette, müşterilerin % 94,3'ün TimoCom'dan tamamen ve tümüyle memnun oldukları görüldü.

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru