27.05.2015

"Mükemmel": TimoCom ile çevrimiçi nakliye ilanları

TC eBid® tekrar BMEnet'ten kalite damgası aldı

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – Yük siparişleri için Avrupa genelinde hizmet veren ilan platformu TC eBid®, BMEnet GmbH (Gesellschaft des Bundesverbandes Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.)  şirketinin verdiği "Yük satın alma" damgasını taşıyor. Geçen yıl TC eBid® üst üste üçüncü kez sektörel birliğin kalite testini başarıyla geçti. Böylece TimoCom Soft- und Hardware GmbH "Yazılım ve Platform" alanında sertifikalı bir şirket oldu. İlan platformu ile yükleyici şirketler, nakliyeciler ve nakliye hizmeti veren şirketler Avrupa genelinde düzenli nakliye işleri sağlama olanağını elde ediyor.

TC eBid® - daha ekonomik çözümler için çevrimiçi aracınız
TC eBid®'de üretim ve ticaret şirketleri ve nakliyeciler parsiyel ve komple yükleri için uzun vadeli nakliye görevleri dağıtıyor. İlan yazılımı ile tüm Avrupa genelinde faal ve kontrol edilmiş 33.000 potansiyel nakliye hizmet sağlayıcısına ulaşabiliyorsunuz. TC eBid® yoluyla TimoCom müşterileri ek iş olanakları, daha fazla planlama güvenliği ve etkin bir nakliye filosu kullanımı şansından yararlanıyor. Ayrıca kargo alanı yetersizlikleri de önlenebiliyor. Çevrimiçi platform ayrıca nakliyenin daha ekonomik ve etkili olmasını da sağlıyor. 

BMEnet kalite damgası
BMEnet GmbH yazılımlar ve platformlar için kalite testi yapıyor ve testten başarıyla geçen şirketlere kalite damgası veriyor. Test, açık ve net bir şekilde tanımlanmış kriterleri içeren, standartlaştırılmış ve tarafsız kriter kataloglarına dayanıyor. Başarılı bir sertifikalandırma ile birlikte bu kalite damgası, yazılım üreticilerinin seçiminde güven ve sektörde şeffaflık sağlıyor.

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru