16.03.2020

“Şimdi esnekliğimizin önemli bir güvenlik faktörü olduğu ortaya çıkıyor”

TIMOCOM güncel durumda da kısıtlamasız ticari faaliyete olanak sağlıyor

(1)

Korona virüsün yayılması, lojistik sektörüne de etki eden bir stres testi olduğunu gösteriyor. TIMOCOM, çalışanlarının sağlığının korunmasının yanı sıra çalışılabilirliğin güvenceye alınmasına hizmet edengerekli önlemleri erkenden aldı. Bu, TIMOCOM’un hem TIMOCOM’un, hem de yük borsası dahil, Smart Logistics System’in istikrarını ve çalışmasını sizin için güvenceye almak amacıyla elinden gelen her şeyi yaptığı anlamına geliyor.

“Şimdi esnekliğimizin bizim, müşterilerimiz ve ortaklarımız için özellikle önemli bir güvenlik faktörü olduğu ortaya çıkıyor”, diyor TIMOCOM Managing Partner Tim Thiermann. “Bütün çalışanlarımız her zaman home office’te çalışabilir ve böylece TIMOCOM’un yanı sıra yük borsası dahil, Smart Logistics System’in çalışabilirliğini garanti edebilir.”

“Her kriz aynı zamanda bir fırsattır”, diye ekliyor Thiermann. “Şu anki durum, gelecekteki zorluklara karşı daha iyi hazırlanmamız konusunda hepimize yardımcı olabilir, ister lojistiği etkilesin, ister toplumumuzun tamamını. TIMOCOM olarak zor zamanlarda da güvenilir bir şekilde Avrupa’nın tamamındaki müşterilerimizin ve ortaklarımızın yanındayız.

 

Şu andaki durum yalnızca virüsü kontrol altına almak için uygun önlemlerin alınmasını değil, aynı zamanda günlük çalışma hayatında esneklik gerektiriyor. “Şimdi esnekliğimizin bizim, müşterilerimiz ve ortaklarımız için özellikle önemli bir güvenlik faktörü olduğu ortaya çıkıyor”, diyor TIMOCOM Managing Partner Tim Thiermann. “Bütün çalışanlarımız her zaman home office’te çalışabilir ve böylece TIMOCOM’un yanı sıra Smart Logistics System’in çalışabilirliğini garanti edebilir.”

 

Önemli bir avantaj, TIMOCOM çalışanlarının home office’te çalışmaya her seviyede alışık olmalarıdır. Çünkü home office’te çalışma olanağı 1 Ocak 2018’den beri var ve dolayısıyla TIMOCOM’un günlük iş hayatının öğrenilmiş ve yaşanan bir parçasıdır. Frank Winter ekliyor: “İhtiyaç halinde ticari faaliyetlerimizi hiçbir şekilde kısıtlamadan bütün elemanlarımızı hoce office’te çalıştırabilme olanağına sahibiz.”

 

“Tedbir, tedaviden iyidir. Bu nedenle dinamik olarak gelişen durum0un kerken bir aşamasında en üst yönetim seviyesinde kapsamlı önlemler aldık ve hayata geçirdik” diyor TIMOCOM Director HR Europe Frank Winter. Bu önlemlerin arasında her türlü iş seyahatinden kaçınmak, sanal toplantıların yapılması ya da ihtiyaç halinde home office olarak çalışabilmek için paydostan sonra işirket notebooklarını yanınıza almak da bulunuyor. Bu önlemler katalogu sürekli olarak güncel duruma ve resmi makamların kurallarına uyarlanıyor.

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru