09.12.2022

Spot pazarı için yeni mal taşıma sigortası

TIMOCOM, SCHUNCK GROUP ile stratejik ortaklığa imza attı

Spot pazarı için yeni mal taşıma sigortası

© TIMOCOM

TIMOCOM ve SCHUNCK GROUP malların sigortalanmasıyla ilgili bir işbirliği anlaşması yaptı. Bu sayede TIMOCOM’un bütün müşterileri şu andan itibaren tek gönderilerin nakliyesini birkaç tıklamayla sigortalayabilir. “Ortağımız SCHUNCK GROUP’la müşterilerimiz artık çok basit bir şekilde tek yükleri güvenceye alabilir” diyor TIMOCOM’da Head of Business Affairs olan Gunnar Gburek. “Bu özellikle küçük şirketler ve sigortalarla devamlı çerçeve sözleşmesi olmayan şirketler için ilgi çekici.”

“Ortağımız SCHUNCK GROUP sayesinde müşterilerimiz artık çok rahat bir şekilde tek yüklerini güvenceye alabiliyor. Bu özellikle sigortalarla devamlı çerçeve sözleşmesi olmayan küçük şirketler için ilgi çekici.” diyor TIMOCOM’da Head of Business Affairs olan Gunnar Gburek.

Yetersiz Sigorta Yerine Tam Güvence

İster kayıp, hasar, ister yanlış teslimat olsun; nakliye sırasında, yükleme ve olası depolama dahil olmak üzere ortaya çıkan mali kayıpları birisinin karşılaması gerekiyor. Ancak nakliye şirketlerinin ve yük taşıyıcılarının yasal sorumluluğu birçok durumda malın değerini güvenceye almaya yeterli olmuyor. Burada mal taşıma sigortası devreye giriyor. Bu sigorta, trafik mesuliyet sigortasının yasal üst sınırının üzerinde olsa bile gerçek mal değerini esas alıyor. Böylece sigortalılar hasar durumunda masraflarla baş başa kalmıyor.

“Ortağımız TIMOCOM’la birlikte müşteriyi dijital yoldan hızlı ve adil bir şekilde sigortalayabiliyoruz. Hem de çok iyi koşullarda; TIMOCOM müşterileri 100.000 €’luk mal değerine kadar dört prim modeli arasında seçim yapabilir”, diyor SCHUNCK GROUP genel müdürü Thomas Wicke. “Özellikle müşterinin nakliyeyi sigortalamasını mümkün olduğu kadar kolaylaştırabildiğimiz için seviniyoruz; TIMOCOM yük borsasıyla bir arayüz sayesinde, yani tam olarak ihtiyacın ortaya çıktığı noktada.”

Mal taşıma sigortası yük borsasına entegre edildi ve bir tuşa basılarak girilen her yüke ek olarak yaptırılabiliyor. Sigorta için gerekli bilgiler doğrudan yük teklifinden aktarılıyor ve elle girişe gerek kalmıyor.

Burada ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz: Saniyeler içinde nakliyat sigortası

Basın açıklamasını indir
yukarı doğru